Servicii

Servicii Hidroizolatii Conduraru


CONDURARU GRUP activeaza ca furnizor si aplicator autorizat pe piata constructiilor din Romania oferidu-va servicii profesionale si de specialitate prin realizarea de izolatii, hidroizolatii, termoizolatii, termohidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale inca din faza de infrastructura a acestora prin realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolare pentru fiecare etapa in parte.

Astfel la partea de infrastructura sau faza unu a unei constructii, societatea CONDURARU GRUP in calitate de antreprenor sau subantreprenor de specialitate executa toata gama de servicii de termo si hidroizolare pentru hidroizolatie fundatie, hidroizolatie radier, hidroizolatii parcari subterane sau supraterane, hidroizolatii bazine sau impermeabilizari piscine etc..

Tot in categoria constructiilor civile noi la etapa intermediara sau faza doi a constructiei societatea CONDURARU GRUP realizeaza toata partea de lucrari de termo si hidroizolatii interioare aferente oricarui imobil precum hidroizolarea grupurilor sanitare, hidroizolatia bailor sau realizarea lucrarilor de izolatie termica si izolatie hidrofuga la balcoanele sau jardinierele cladirii.

Stadiul de inchidere a lucrarilor de hidroizolatii pentru fiecare contructie in parte fie ca-i vorba de constructii civile sau de constructii industriale, este determinat de faza finala de executie a lucrarilor de izolatii si termoizolatii la terasele si balcoanele cladirii respective in cazul unei constructii civile, sau la realizarea sistemului de invelitoare, sistem de acoperis, acoperisuri cu vegetatie etc.., in caz industrial.

Asadar in functie de proiect aceasta faza finala cuprinde o paleta larga de servicii pe care societatea CONDURARU GRUP o presteaza cu un inalt grad de profesionalism determinat de experienta acumulata a companiei in realizarea de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau hidroizolatii cu membrane pvc.

CONDURARU GRUP realizeaza toata gama de sisteme de terase prin realizarea de terase necirculabile, terase circulabile, terase inversate, terase inierbate cu vegetatie etc.. In numele societatii, va multumim pentru vizita dumneavoastra pe pagina oficiala a companiei, sperand astfel ca pe viitor sa avem onoarea sa va regasim in pagina de recomandari sau clienti ai societatii noastre.