Certificari

Descoperiți certificările noastre de calitate și competență în domeniul hidroizolațiilor. La Hidroizolații Conduraru, suntem mândri să vă demonstrăm experiența și profesionalismul nostru.

seminar certificate conduraru ciprian conduraru grup construct firestone
certificat de absolvire aplicator pvc conduraru grup srl
conduraru grup construct 9001
conduraru grup construct 14001
recomandare apla romania atlas corporation
recomandare bauder germania filiala romania
hidroizolatii soprema aplicatori soprema specialisti in hidroizolatii

Certificare aplicator membrana EPDM Firestone RubberGard

Cu o experiență de peste 15 ani în realizarea lucrărilor de hidroizolații, Conduraru Grup Construct SRL, a obținut o noua certificare in aplicarea membranelor EPDM, ca urmare a participării la Seminarul Tehnic Firestone Building Products din Bratislava Slovacia. Acesta vizeaza realizarea lucrarilor de hidroizolatie cu membrane EPDM pentru terase circulabile clasice si inversate pe structuri metalice sau din beton, cat si in lucrări de reabilitare a structurilor existente. Sistemele de hidroizolație cu membrana EPDM Firestone au o garanție integrala de 30 de ani. EPDM Firestone RubberGard rămâne flexibilă până la temperaturi de 45 °C şi are o elasticitate de peste 300%, ceea ce-i oferă rezistenţă la mişcările clădirii şi la fluctuaţiile de temperatură. Sistemele de acoperişuri EPDM Firestone RubberGard oferă opţiuni de instalare variate, inclusiv în sistem lest cu pietriş sau dale, aderenţă totală a membranei EPDM la substrat şi fixare mecanică a membranei EPDM cu diverse dispozitive corespunzătoare. Proprietarii şi proiectanţii clădirilor pot selecta sistemul care răspunde cel mai bine tipului de acoperiş dorit.

Descarcă broșura

Aplicator PVC

Școala de acoperisuri Protan cuprinde un curs practic si unul teoretic privind montarea membranelor PVC Protan la acoperisuri si alte tipuri de aplicatii.

Pe parcursul acestui curs practic, participantii isi insusesc cunostintele necesare realizarii sudurii cu aer cald pentru toate tipurile de membrane Protan. Participantii invata sa utilizeze aparatul manual si pe cel automat pentru sudura cu aer cald.

Participantii invata sa monteze membranele pe interiorul sau exteriorul colturilor, gaurilor de ventilatie, luminatoarelor, pe parapeti si alte tipuri de detalii intalnite pe acoperisuri.

Acest certificat este acordat in urma unui examen practic pentru a determina daca participantul detine cunostintele teoretice si practice pentru a deveni APLICATOR AUTORIZAT PROTA.

ISO 9001

Lucrari de contructii rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de termoizolatii si hidroizolatii, impermeabilizari, hidroizolatii poduri, aplicarea geomembranelor pehd pp pvc epdm, aplicarea membranelor bituminoase, structuri metalice acoperisuri si invelitori, confectii metalice, lucrari de reabilitare termica.

Eng. – Rezidential and non-rezidential construction works, thermal insultations and hydro-insultations works, waterproofing, hydro-insultations for bridges, aplication of pehd pp pvc epdm geo-membranes, aplication of bituminous membranes, metal structures for roofs and roofing, metal structures, thermal rehabilitation works.

ISO 14001

Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de termoizolatii si hidroizolatii, impermeabilizari, hidroizolatii poduri, aplicarea geomembranelor pehd pp pvc epdm, aplicarea membranelor bituminoase, structuri metalice acoperisuri si invelitori confectii metalice, lucrari de reabilitare termica.

Eng. – Rezidential and non-rezidential construction works, thermal insultations and hydro-insultations works, waterproofing, hydro-insultations for bridges, aplication of pehd pp pvc epdm geo-membranes, aplication of bituminous membranes, metal structures for roofs and roofing, metal structures, thermal rehabilitation works.

Apla Romania

SC ATLAS CORPORATION SRL, recomanda societatea CONDURARU GRUP SRL, tuturor antreprenorilor si beneficiarilor, datorita faptului ca este un bun executant, respecta toate procedurile si normele tehnice impuse de standardele in constructii, privind executarea lucrarilor de termo-hidroizolatii. Mentionam ca SC CONDURARU GRUP SRL, dispune de logistica si personalul calificat aferent, pentru indeplinirea si finalizarea lucrarilor la termenul stabilit contractual.

Bauder Germania – filiala Romania

Firma SC CONDURARU GRUP SRL reprezentata legal de D-l Dir Ciprian Conduraru a participat la cursuri de pregatire organizate la Bucuresti de SC Baudler SRL pentru cunoasterea atat a materialelor cat si a modului de montaj.

In perioada de cand lucram in parteneriat au pus in opera majoritatea materialelor de cea mai buna calitate, a realizat terase diferite si anume circulabile, necirculabile, inverzite.

Subsemnatu Butunariu Sorin, Director de Vanzari pe zona de sud a tarii, va informez ca este o solutie foarte buna de a monta materialele noastre de catre firma SC CONDURARU GRUP SRL, avand in vedere ca toate lucrarile realizate pana acum au fost la cel mai inalt nivel de profesionalism.

In acest context va recomandam cu caldura aceasta firma pentru montaj.

Hidroizolatii Soprema

CERTIFICAT DE APLICATOR AUTORIZAT!

SOPREMA ROMANIA, cu sediul in Bd-ul Gheorghe Sincai, Nr. 9, Bloc 3, Scara C, Etaj 8, Apartament 37, Sector 4, Bucuresti, Romania, Cod postal 040312, declara compania CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII, cu sediul situat in Mun. Bucuresti, Sector 2, Str. Utiesului, Nr 15. reprezentata de Conduraru Ciprian aplicator agreat. Prin urmare S.C. Conduraru Grup Construct S.R.L., are dreptul de a aplica sistemele de hidroizolare SOPREMA. In plus, S.C. Conduraru Grup Construct S.R.L., va beneficia in permanent de suport tehnic si comercial de la departamentele SOPREMA.