Despre noi

CONDURARU GRUP este o companie activă pe piața construcțiilor din România, cu statut de furnizor și aplicator autorizat. Ne specializăm în oferirea de servicii profesionale în domeniul izolațiilor, hidroizolațiilor, termoizolațiilor, termohidroizolațiilor și impermeabilizărilor pentru proiectele de construcții civile și industriale.

Hidroizolatii Conduraru

CONDURARU GRUP activeaza ca furnizor si aplicator autorizat pe piata constructiilor din Romania oferidu-va servicii profesionale si de specialitate prin realizarea de izolatii, hidroizolatii, termoizolatii, termohidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale inca din faza de infrastructura a acestora prin realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolare pentru fiecare etapa in parte. Astfel la partea de infrastructura sau faza unu a unei constructii, societatea CONDURARU GRUP in calitate de antreprenor sau subantreprenor de specialitate executa toata gama de servicii de termo si hidroizolare pentru hidroizolatie fundatie, hidroizolatie radier, hidroizolatii parcari subterane sau supraterane, hidroizolatii bazine sau impermeabilizari piscine etc.

pasiune white

Hidroizolații

Hidroizolarea teraselor necirculabile cat si a celor circulabile

hidroizolatii conduraru

Tot in categoria constructiilor civile noi la etapa intermediara sau faza doi a constructiei societatea CONDURARU GRUP realizeaza toata partea de lucrari de termo si hidroizolatii interioare aferente oricarui imobil precum hidroizolarea grupurilor sanitare, hidroizolatia bailor sau realizarea lucrarilor de izolatie termica si izolatie hidrofuga la balcoanele sau jardinierele cladirii.

Se realizeaza prin aplicarea celor trei structuri de termoizolatie si hidroizolatie, in raport cu specificatiile tehnice aferente fiecarui imobil in parte. Astfel pot fi realizate lucrari de hidroizolatie a terasei in sistem clasic prin aplicarea urmatoarei structuri: sapa de panta armata prin turnare mecanizata si elicopterizata, pregatirea stratului suport inaintea aplicarii hidroizolatiei si termoizolatiei din terasa prin aplicarea unui strat de amorsa bituminoasa pe baza de bitum solvent, bitum filerizat sau emulsii si masticuri bituminoase pentru aderenta membranei bituminoase, aplicarea stratului de folie termofuzibila cu benzi term pe ambele fete sau punerea in opera a membranelor bituminoase semiperforate ca strat de difuzie, aplicarea prin termosudare integrala cu flacara a primului strat de hidroizolatie compus dintr-o membrana bituminoasa pe baza de poliester sbs de 4mm grosime, 5kg/mp, folie lisa cu rol de impermeabilizare si bariera contra vaporilor anticondens. Aceasta se aplica pe suprafata orizontala si verticala cu intoarcere pe aticul terasei.

Cere ofertă
conduraru membrane bituminoase hidroizolatii

hidroizolatie conduraru

Montajul placilor de termoizolatie

Cere ofertă

Pot fi din polistiren expandat rigid tip EPS200, polistiren extrudat tip XPS de 30/32 kg/mp, saltele din vata bazaltica rigida pentru terasa sau PIR termoizolaţie din spumă dură din poliuretan sub forma de plăci termoizolante pentru acoperişuri cu tearasa circulabila, acoperisuri cu terasa necirculabila sau acoperisuri cu vegetatie. Aplicarea stratului de membrana autoadeziva pentru fixarea si caserarea stratului de termoizolatie in contextul in care termoizolatia aleasa este polistiren sau pir, iar in contextul in care termoizolatia aleasa este cu vata bazaltica si nu numai, se aplica betonul/sapa de protectie armata cu plasa sudata sau fibre polipropilenice aplicate in compozitie in timpul turnarii. Sistemul se inchide prin aplicarea celor doua straturi finale de hidroizolatie pe baza de poliester tip app sau sbs in greutate cumulata de 9-10 kg/mp din care ultimul strat cu ardezie protectie UV.

Stadiul de inchidere a lucrarilor de hidroizolatii pentru fiecare contructie in parte fie ca-i vorba de constructii civile sau de constructii industriale, este determinat de faza finala de executie a lucrarilor de izolatii si termoizolatii la terasele si balcoanele cladirii respective in cazul unei constructii civile, sau la realizarea sistemului de invelitoare, sistem de acoperis, acoperisuri cu vegetatie.

Asadar in functie de proiect aceasta faza finala cuprinde o paleta larga de servicii pe care societatea CONDURARU GRUP o presteaza cu un inalt grad de profesionalism determinat de experienta acumulata a companiei in realizarea de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau hidroizolatii cu membrane pvc.

CONDURARU GRUP realizeaza toata gama de sisteme de terase prin realizarea de terase necirculabile, terase circulabile, terase inversate, terase inierbate cu vegetatie etc.. In numele societatii, va multumim pentru vizita dumneavoastra pe pagina oficiala a companiei, sperand astfel ca pe viitor sa avem onoarea sa va regasim in pagina de recomandari sau clienti ai societatii noastre.