Geomembrana PE-HD, HDPE, PEID

Geomembrana PE-HD, HDPE, PEID

Cuprins articol

Hidroizolare bazine de retentie apa

Sudura geomembrane PE-HD, PEID, HDPE

  • Hidroizolarea bazinelor de retentie apa incendiu, impermeabilizare taluzari, etc.
  • Hidroizolatie bazin stocare cu rol de acumulare a apelor pluviale rezultate din ploi.
  • Impermeabilizare bazin dejecții porcine, dejectii bovine, diverse bazine de stocare din sectorul agricol, hotelier, horeca, piscicol, constructii şi structuri hidrotehnice, etc..
  • Constructie depozite de deseuri ecologice, Membrane HDPE pentru deschideri si inchideri gropi de gunoi ecologice prin impermeabilizarea acestora.

Geomembrane sub forma de folii realizate din polietilena de inalta densitate (PEID, HDPE, PE-HD), continut negru de fum, stabilizatori de caldura si antioxidanti. Grosime 1.5 mm, structura neteda. Functia de impermeabilizare, recomanda produsul in lucrarile hidrotehnice, constructii si etanseizari bazine de retentie, iazuri, canale de irigatii, tunele precum si in lucrarile noi si de inchidere a depozitelor de deseuri nepericuloase si periculoase, depozite de deseuri ecologice.

Geomemele HDPE, cunoscute sub numele de „geomeme de polietilenă de înaltă densitate”, au o bună rezistență la mediu, rezistență la temperaturi scăzute, rezistență la îmbătrânire, rezistență la coroziune etc. Are o gamă largă de temperaturi de serviciu și o durată lungă de viață de 50 de ani și este utilizat pe scară largă. în depozitul de gunoi domestic, stație de epurare, lac artificial, tratarea sterilului și alte proiecte anti-infiltrații.

Alte articole asemănătoare