Hidroizolatie cu membrana bentonita

Hidroizolatie cu membrana bentonita

Cuprins articol

Hidroizolatii cu membrana bentonita

Realizarea lucrarilor de hidroizolatie a subsolurilor, a fundatiilor, a radierului, a diverselor structuri din beton din infrastructura fiecarui imobil ce are in vederea punerea in opera a lucrarilor de hidroizolatie cu membrana betonita, trebuie sa respecte procedura corecta de montare membrana bentonita. Membrana de impermeabilizare din bentonită oferă protecție pozitivă la perforare în condiții hidrostatice cu capacitățile sale de auto-etanșare. Hidroizolatia cu membrana bentonitica are de asemenea un strat suplimentar format din HDPE, care asigură o siguranță suplimentară la impermeabilizare. Membrana bentonitica poate fi instalată în siguranță pe beton, datorită țesăturii dure din polipropilenă.

Protecția hidroizolantă de succes are loc atunci când un produs de calitate este instalat corect. Alaturat gasiti videoclipul ce include detaliile tehnice de executie si instalare a membranei bentonite pentru a vă ajuta la fixarea corectă a acesteia in viitoarele proiecte.

Video hidroizolare cu membrana bentonita

Hidroizolarea cu membrana bentonita asigura o performanță deosebita pentru impermeabilizarea elementelor din beton ale infrastructurii diverse de constructii civile, constructii industriale, constructii hidrotehnice, constructii edilitare, constructia de tuneluri, viaducte, apeducte, baraje de acumulare, etc.

Sistemului de bentonită este potrivit pentru protecția definitivă a structurilor de beton armat împotriva apelor subterane constante sau fluctuante. Structura sa particulară de auto-prindere previne transmiterea interfeței a fenomenelor de apă.

Aplicații cu turnare din beton armat (paturi și pereți de fundație împotriva diafragmelor, pereți de tablă și pereți de susținere Berlinese, fundații existente sau cofraje de unică folosință) în construcții precum garaje, beci, depozite, bolți de siguranță, taverne, magazine, parcari subterane cu mai multe etaj, pasaje, tuneluri, etc

Hidroizolatii Conduraru – peste 15 ani de experienta!

Alte articole asemănătoare