Hidroizolatie Epdm

Hidroizolatie Epdm

Cuprins articol

Hidroizolatie Epdm, cu garantie integrala 30 de ani

Cu o experiența de peste 15 ani in furnizarea și realizarea sistemelor de hidroizolatie, societatea noastră a avut șansa de a testa la propriu cele mai performante materiale prin asigurarea unei garanții îndelungate ca urmare a proiectelor deja finalizate cu 10-15 ani in urma. Ca aplicator autorizat, societatea Hidroizolatii Conduraru, a îndrumat fiecare beneficiar sau antreprenor in parte, pentru alegerea celor mai sigure sisteme de hidroizolatie, atât pentru infrastructura cât și pentru suprastructura imobilelor civile sau industriale.

hidroizolatie epdm membrana epdm garantie 30 de ani

Pe lângă sistemele profesionale de hidroizolatie cu membrane bituminoase din gama premium, producție Bauder sau Soprema, societatea Hidroizolatii Conduraru, a devenit partener specializat in furnizarea și punerea in opera a membranei EPDM Firestone, cel mai renumit brand internațional in producția de membrane pentru hidroizolatii din cauciuc epdm, având o garanție integrala de 30 de ani inclusiv pentru materiale și montaj. Începând cu 2019, societatea noastră a participat alături de Ravago in calitate de importator exclusiv pentru România, la specializarea și autorizarea personalului de montaj, pentru instalarea corespunzătoare a sistemelor de hidroizolatie cu membrane EPDM.

hidroizolatii epdm membrana cauciuc epdm hidroizolatie cu garantie de 30 de ani hidroizolatii pe viata hidroizolatie terasa cu membrana epdm

Sisteme garantate 30 de ani

Sistemele garantate pentru o perioada de 30 de ani, vizează realizarea hidroizolației pentru terase circulabile in sistem de structura tip terasa inversata, prin realizarea următoarelor operațiuni:

  • Aplicarea stratului de sapa de panta armata cu fulgi de polipropilenă, finisare elicopterizata, cu panta de 1%.
  • Aplicarea stratului de separație, compus din geotextil netesut de 300 de grame/mp, cu suprapunere de 10cm pe laturi și pe capete.
  • Aplicarea stratului de membrana premium tip Firestone EPDM cauciuc. Se aplica prin fixare mecanica și autoadeziva, atât pe suprafața orizontala cât și pe cea verticala, cu întoarcere pe atic spre exteriorul clădirii.
  • Aplicarea stratului de termoizolatie compus din polistiren extrudat tip XPS rigid de terasa, in grosime de 10 sau 15 cm cu îmbinare tip nut-feder.
  • Aplicarea stratului de desilidarizare, compus din geotextil netesut de 300 de grame/mp, cu suprapunere de 10cm pe laturi și pe capete.
  • Aplicarea stratului de protecție compus dintr-un strat de pietriș de circa 8-10 cm grosime, pentru balastarea sistemului de terasa.
hidroizolatie terasa inversata terasa balastata hidroizolatii epdm

Accesorii

Accesoriile de terasa (scurgeri, jgheaburi, burlane) se vor monta înaintea aplicării membranei EPDM.

Stratul de protecție a aticului se va aplica in urma finalizării sistemului de hidroizolatie, fiind aplicat prin fixare mecanica.

Pentru proiectele cu terasa circulabila ce prevăd realizarea termoizolatiei și pe atic pe suprafața interioară a acestuia, se va folosi adeziv de lipire pentru membrana EPDM, și membrana autoadeziva de protecție pentru închiderea sistemului și protecția acestuia de razele UV.

Proiecte

Hidroizolatii Conduraru a finalizat cu succes proiecte de anvergura precum:

  • Aeroportul Aurel Vlaicu Băneasa București.
  • Sediile FAN Courier din București, Șoseaua de Centura, Centru logistic Stefanesti, Centru de comenzi din Fabrica de Glucoza.
  • Sala de sport a Stadionului Dinamo București.
  • Ansambluri rezidențiale precum Red House, Cubic, Serena Viilor sau Trident, cu suprafețe cumulate de peste 30000 de metri pătrați.

Asteptam cu interes solicitarea dumneavoastra, pentru a va asigura de profesionalismul unei companii cu experiența in realizarea sistemelor profesionale de hidroizolatii pentru terase și fundații, structuri noi sau ce necesita reabilitare.

hidroizolatie hala cu membrana epdm montaj hidroizolatie epdm cauciuc hidroizolatii hale folie epdm 30 de ani garantie

Cu deosebit respect,
Ciprian Conduraru

hidroizolatii conduraru logo vectorial

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
A: Str. Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti
T: 0721.724.104 / 0756.724.104
E: office@hidroizolatii-conduraru.ro
S: www.hidroizolatii-conduraru.ro

semnatura mail

Central Office & Administration
Bucuresti, Sector 2, Matei Voievod 114
Bloc A, Etaj 1, Apartament 2, CP21457

Alte articole asemănătoare