Hidroizolatie terasa de bloc

Conduraru Grup Construct realizeaza lucrari de reabilitare pentru hidroizolatii terase de bloc, reparatii ale hidroizolatiei pentru terasele si acoperisurile blocurilor existente. Reabilitarea izolatiei poate fi facuta partial sau integral in sistem mono-strat prin aplicarea unui strat de hidroizolatie, in system dublu-strat, prin aplicarea a doua straturi de membrana bituminoasa din care ultimul strat de hidroizolatie cu ardezie sau reabilitare izolatie termica prin decopertarea hidroizolatiei deteriorate si inlocuirea acesteia cu sistemul complet de termoizolatie si hidroizolatie pentru terasa circulabila sau terasa necirculabila.

Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani in furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termo si hidroizolatii cu membrane bituminoase, pvc, epdm sau bicomponente.

Va invitam si in sectiunea lucrarilor realizate de catre societatea noastra in vederea obtinerii informatiilor cat mai detaliate cat si a profesionalismului de care am dat dovada in relatia cu beneficiarii sau anteprenorii generali cu care am colaborat pana in prezent.

In speranta unei colaborari cat mai indelungate, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.