Hidroizolatii Bauder, furnizare si montaj de specialitate

Hidroizolatii Bauder, furnizare si montaj de specialitate

Realizarea sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie a unei terase circulabile sau a unei terase necirculabile, realizata cu membrane Bauder se face prin termosudarea membranelor bituminoase in functie de structura sau sectiunea de terasa. Spre exemplu in cazul unei hidroizolatii pentru terasa unui imobil nou, se poate aplica urmatoarea stratificatie pe sistem complet Bauder Germania.

hidroizolatie_bauder,_sectiune_de_terasa

1) Bauder PYE PV 200 S4,S5 sau Bauder EP 4 ARD membrana cu ardezie

2) Membrana autoadeziva, Bauder TEK KSA cu folie detasabila

3) Termoizolatie compusa din PIR, placi termoizolatoare pentru acoperis terasa cu strat de acoperire pe ambele fete cu voal mineral, fiind compus din spuma dura poliuretan, acesta asigura o stabilitate termica ridicata.

4) Bauder THERM DS2, cu rol de difuzie si bariera contra vaporilor, Bauder Therm DS2 este o membrana cu bitum elatomer, cu benzi termice pe ambele parti, avand o combinative mixta de armatura compusa din aluminiu, poliester plus voal din fibra de sticla, avand o grosime de 4mm.

5) Stratul de amorsa din gama Bauder pe baza de solvent, se numeste Bauder Burkolit si este compusa din bitum lichid cu continut de solvent, aplicat prin pulverizare sau cu trafaletul.

hidroizolatii_acoperisuri,_terase_si_fundatii,_izolatii_si_termoizolatii_in_constructii1

CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII este certificata in realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau pvc din gama Bauder, avand o experienta de peste 10 ani in executia structurilor integrale in lucrari de hidroizolatii si termoizolatii in constructii de acoperisuri, hidroizolarea acoperisurilor cu terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa inversata sau terasa inierbata cu vegetatie, hidroizolatie radier, hidroizolatie fundatie, hidroizolatie subsol, demisol, hidroizolatii poduri.

 

Respectarea termenelor si a conditiilor contractuale a condus la crearea unor parteneriate stabile cu societăti a căror experienta este de asemeni relevanta: LUXTEN SA, FAN Courier, LIDL, Mega Image, UTI, Aeroportul Băneasa, Pirelli România, Apulum 94, Setum, Biofarm, Soprex, Advantage, Synergy, Pangram, Isovolta, Ibna Balotești , Soho Residence, Cubic Residence, Consolight, Eximbank, Morad Group Glina SA, IBNA Balotesti, Conlux Development, MTA Group, Badsi Nissan, Sultana Construct etc.

Executie_acoperis,_membrane_bauder,_hidroizolatie_acoperis1

Catalog Bauder ; Instructiuni de montaj membrana bituminoasa Bauder ; Detalii tehnice Bauder ; Detalii de constructie a acoperisului cu vegetatie Bauder