Hidroizolatii poliuretanice

Hidroizolatii poliuretanice sau hidroizolatie lichida poliuretanica este produsul optim atunci cand sunteti in cautarea unei solutii de reabilitare rapida pentru o hala din panouri sandwich, sau a unui acoperis cu membrana bituminoasa ce necesita o hidroizolare cu întărire rapidă intr-un termen foarte scurt.

Hidroizolatii Conduraru va recomanda astfel aplicarea hidroizolatiei pe baza de poliuretan in triplu-strat PU cu armare pe zonele de colt, pe zonele elementelor din terasa, sau armare integrala cu geotextile in cazul acoperisurilor din tabla cutata, sau tabla faltuita, pentru o aderenta totala de stratul support.

Se creează astfel o membrană uniforma cu rezistenta elastica, nefiind influentata de oscilatiile de temperatura sau miscare tectonica. Hidroizolatie lichida se bazează pe materiale elastomerice pure si rășini poliuretanice hidrofobe cu rezistenta UV fiind aplicate mecanizat ca solutie profesionala, sau manual cu trafaletul in cazul micilor proiecte pe structure de terasa sau balcoane cu suprafete de pana in 50mp. Pentru aplicarea eficienta se recomanda aplicarea mecanizata prin pulverizare.

Pentru intocmirea unei oferte, va asteptam solicitarea pe adresa de e-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro sau completarea formularului de contact al Hidroizolatii Conduraru.