Interviu

Interviu articol publicat in August 2008 in revista – PRODUS DE MARCA – 1. Va rugam sa creionati o prezentare ampla a istoriei societatii CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII Infiintata in 2006 sub denumirea de CONDURARU GRUP SRL , societatea noastra raspunde cu promptitudine prin furnizarea si montajul lucrarilor de Hidroizolatii si Termo-hidroizolatii pe segmentul de piata al constructiilor civile si industriale , astfel in 2009 se alatura grupului o noua societate sub denumirea de CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL, in perspectiva diversificarii serviciilor oferite sub un singur nume care sa ofere seriozitate si garantie clientilor actuali si potentiali.

Pentru indeplinirea ireprosabila pe care si-au asumat-o, oamenii din CONDURARU GRUP au adoptat in munca lor valori precum calitatea si promptitudinea, loialitatea fata de clienti si de parteneri, cat si respectarea fiecarui termen contractual prin prestarea unui serviciu sau distributia unui produs, stabilit de comun acord cu clientul.

2. Care este gama de produse si servicii oferite? (In detaliu) • Hidroizolatii si Termo-hidroizolatii constructii civile si industriale • Executia sapelor mecanizatate tip : egalizare , panta , protectie etc.. • Distributia materialelor de constructii din gama termo-hidroizolatiilor

3. Care sunt principalele realizari inregistrate de firma CONDURARU GRUP in ultima perioada vizavi de dezvoltarea societatii, suport logistic, tehnologie de lucru, distributie etc.? Din punct de vedere logistic au fost achizitionate noi autoturisme si autoutilitare pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor interne , dar in mod special avantajul pe care l-am avut in dezvoltarea societatii a fost personalul calificat si angajat al societatii care a contribuit cu promptitudine si perseverenta in realizarea proiectelor , fara a pune la indoiala seriozitatea societatii in fata clientului .

4. Alinierea la normele europene reprezinta o povara pentru dvs? Sunteti pregatiti pentru aceasta etapa? Din punctul meu de vedere nu consider a fi o povara daca din punct de vedere legislativ se vor impune norme comunitare care pot fi benefice persoanelor juridice indiferent de domeniul in care activeaza .

5. Cu ce parteneri de afaceri colaborati si care sunt principalii dvs clienti? (Va rugam sa nominalizati firmele si persoanele de conducere, pentru a le insera in material) Ne bucaram sa mentionam aici clienti sau parteneri cu care au fost derulate diverse proiecte la care am participat impreuna , printre acestia se numara : • SC PANGRAM SA : D-nii Ioan Popa & Bogdan Mihaescu – Directori • SC OZER CONSTRUCTION SRL: Dl. Erdogan Gunay – Director General • SC SOPREX IMI SA : D-nii Eugenia Sbarcea & Ion Tudose – Directori • SC 94 IELFA CONSTRUCT SRL : Dl. Stan Florea – Director General • SC YUKSEK INTERNATIONAL SRL : Dl. Yuksek Sahin – Director General • SC MARTIFER CONSTRUCTII SRL: D-na Rodrigues Fereira – Administrator • SC CRISTAL IMAGE SRL: Dl. Nastase Ion Marius – Director General • SC ISOVOLTA SA : D-nii Bogdan Gresanu & Michael Raber – Directori • SC FAN COURIER EXPRESS : Dl.Mihai Neculae – Administrator • SC DINAMIC CONSTRUCT MANAGEMENT SRL:Dl. Coman Marian – Director Tot pe aceasta cale tin sa multumesc si persoanelor fizice care au fost beneficiarii contractelor de prestari servicii sau distributie a materialelor.

6. Ce intentionati sa aduceti nou pe piata de specialitate din punct de vedere al dezvoltarii firmei sau produselor si serviciilor pe care le oferiti? Ca dezvoltare a firmei pe langa buna colaborare pe care o avem cu principalii furnizori precum SC APLA CORPORATION SRL , speram in finalizarea contractului in calitate de importator , distribuitor si aplicator autorizat pentru gama termo-hidroizolatiilor cu grupul Danossa International

7. Va rugam sa enumerati cateva dintre cele mai importante lucrari la care firma CONDURARU GRUP si-a adus aportul, prin produsele si serviciile sale. In portofoliul nostru de clienti se afla Antreprenori Generali sau Beneficiari alaturi de care CONDURARU GRUP SRL , a finalizat cu succes in 2008 lucrarile de Hidroizolatii , Termoizolatii , Termohidroizolatii , Sape mecanizate si elicopterizate pentru cateva centre cunoscute precum: • Mega Image Valea Oltului • Ansamblul rezidential Yuksek • Sediu central si productie Soprex • Ansamblu Dinamic Mogosoaia • Sediu de distributie Fan Curier • Policlinica Ministerului de Interne • Hala de productie si birouri Isovolta Sa • Depozit paste fainoase Montebanato si altele…

8. Ce va doriti pentru 2009, din punct de vedere profesional? Sa ramanem principalul prestator sau furnizor in obtiunea beneficiarilor sau a antreprenorilor cu care am lucrat dar in egala masura speram intr-o crestere a target-ului prin indeplinirea ireprosabila a cerintelor venite din partea potentialilor clienti.

9. E greu sa conduci o afacere cu acest profil de activitate? Din acest punct de vedere cred ca in primul rand este necesara perseverenta si seriozitatea in relatiile cu beneficiarii sau antreprenorii generali dar in egala masura calitatea serviciilor e balanta cu care faci dovada in fata acestuia si acest lucru cred ca e valabil pentru orice prestator sau furnizor indiferent de profilul de activitate.

10. Prin ce se diferentiaza produsele si serviciile CONDURARU GRUP de cele concurente? CONDURARU GRUP SRL va raspunde fiecarei solicitari cu o singura deviza ,,Servicii Garantate” lasandu-va pe Dumneavoastra in continuare sa apreciati daca serviciile noastre au intrunit cu brio motto-ul respectiv.

11. Cum ati descrie mediul de afaceri romanesc? O descriere relevanta nu cred ca poate fi facuta , pentru ca eu personal facand referire stricta la mediul de afaceri cu care am avut sau avem relatii comerciale pana acum a fost in regula , pe viitor speram sa nu fim afectati de aceasta criza mondiala….dupa cum spun analistii .