Intretinere drumuri, poduri si parcari

Intretinere drumuri, poduri si parcari

Cuprins articol

Mentenanta drumuri, poduri si parcari

Conduraru Grup Construct SRL, in calitate de furnizor si aplicator autorizat Soprema, va pune la dispozitie urmatoarea gama de materiale pentru întreținerea drumurilor, intretinerea podurilor, intretinerea parcarilor subterane si supraterane, cat si de tratare a rosturilor de dilatare, dupa cum urmeaza:

 • Stratos R1 – Joint autoadeziv realizat din bitum SBR modificat cu rasini, utilizat pentru imbinarea elementelor realizate din beton (ex. borduri) cu asfaltul, imbinarea intre parti metalice si asfalt (capace vizitare), racordarea perimetrala in timpul repararii asfaltului (intre asfaltul nou si asfaltul evchi), …  . Utilizarea acestui produs ajuta la prevenirea fisurilor si infiltratiilor.
 • Stratos R2 – Banda prefabricata realizata din bitum SBR modificat cu rasini, pe partea inferioara este autoadeziv iar pe partea superioara are ardezie pentru a nu se lipii de anvelope. Acest produs se utilizeaza pentru reparatia fisurilor in asfalt si se aplica cu un instrument special.
 • Stratos R3 – Material de etansare realizat din cauciuc-bitum imbunatatit cu rasini si uleiuri. Acest produs se utilizeaza pentru imbinarea diferitelor elemente din beton sau asfalt in zone care pot fi contaminate cu uleiuri, inclusiv kerosen (piste aeroporturi)
 • Stratos R4 – Material de etansare realizat din poliuretan elastomer auto-polimerizabil, anti-kerosen, ce se aplica la rece si se utilizeaza pentru etansarea imbinarilor elementelor realizate din beton, produse bituminoase, … , la parcari, rosturi drumuri, rosturi parcari aeroporturi.
 • Stratos R5 – Membrana geocompozita armata cu fibra de sticla de inalta rezistenta cu strat inferior autoadeziv. Se utilizeaza pentru armarea stratului de asfalt uzura pentru a reduce la minim posibilitatea aparitiei fisurilor acolo unde se fac reparatii.
 • Stratos R6 – Mix asfaltic realizat din pietris si bitum modificat cu polimeri. Se aplica la rece pentru lucrari noi sau reparatii.
 • Stratos 71 – Rasina PMMA bi-componenta utilizata pentru realizarea marcajelor rutiere cu trafic usor – zone pietonale, piste biciclete.
 • Stratos 72 – Rasina PMMA bi-componenta utilizata pentru realizarea marcajelor rutiere cu trafic intens – parcari, rampe, pasarele.
 • Stratos 77 – Mortar realizat PMMA, utilizat pentru realizarea de mici reparatii acolo unde se necesita recirculare rapida.
 • Stratos 78 – Rasina PMMA bi-componenta utilizata pentru realizarea de mici reparatii acolo unde se necesita recirculare rapida. In functie de duritatea dorita poate fi amestecata cu nisip, agregate sau bauxita.
 • Stratos P20 – Banda de cauciuc butilic, autoadeziva, folosita pentru imbiarea compresiva intre elemente. Este compatibila pe suporturi de metal, otel, sticla, lemn si beton,
 • Transifal C-40 – Liant asfaltic utilizat pentru sigilare fisuri la imbinarile rosturilor la poduri. Folosit fara agregate poate fi folosit pentru etansarea fisurilor.
 • Alsan 052 RS – Rasina bi-componenta formata dintr-o rasina bitum-poliuretan si nisip granulometrie 2,5mm, ce se utilizeaza pentru realizarea de mici reparatii in asfalt.

Alte articole asemănătoare

 • Asfaltari

  Asfaltari

  Timp de citit: 0:14 min

  Servicii Complete de Asfaltare, Pavaj și Amenajare Exterioară: Curți, Alei, Parcări, Trotuare, Străzi Private Executam lucrari de asfaltare si amenajare exterioara pentru curti, alei pietonale, parcari, trotuare, strazi private etc.…

  Vezi articol