Izolatie fatada si terasa

Realizarea lucrarilor de izolatie termica a unei constructii noi sau in reabilitare, implica doua amanunte de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa ne izolam termic locuinta.

Societatea Conduraru Grup Construct in calitate de furnizor si executant in lucrari de izolare termica va recomanda alegerea unui termosistem de fatada sau a unui termosistem de terasa raportat la calitate si nu neaparat la cantitate.

Placare_cu_polistiren

Termenul de izolatie fatada, placare cu polistiren, termosistem de fatada etc, este cunoscut aproape de mai toti asa zisii constructori, care cu o placa de polistiren si trei dibluri v-au termoizolat casa, insa efectele negative atunci cand alegeti materiale de slaba calitate puse in opera de diversi meseriasi, care au disparut odata cu terminarea constructiei, raman in sarcina fiecarui beneficiar.

Societatea noastra are peste zece ani de experienta in domeniul constructiilor cu precadere in furnizarea si realizarea sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie pentru structuri civile si industriale.

termosistem_de_fatada

Si aici va lasam pe dumneavoastra ca potential beneficiar sa parcurgeti vizual sau personal proiectele executate, certificarile companiei Conduraru Grup Construct, cat si recomandarile primite de-a lungul timpului din partea beneficiarilor care au mizat pe calitatea si garantia oferita de compania noastra.