Izolatii acoperis bloc

Izolatii acoperis bloc

Oferta Hidroizolatii Conduraru in privinta lucrarilor de reabilitare a teraselor de blocuri, pentru asociatiile de proprietari, are anumite avantaje ce pot fi acordate in scopul relatiilor comerciale indelungate. Astfel, societatea Hidroizolatii Conduraru vine in intampinarea asociatiilor ce doresc realizarea lucrarilor de reabilitare a terasei de bloc, cu urmatoarele avantaje:

Constatare gratuita in vederea evaluarii situatiei din teren, dupa intocmirea devizului de furnizare a materialelor recomandate si a montajului de specialitate, reprezentantul societatii se va prezenta la sedinta de bloc in vederea prezentarii detaliate a devizului, ce va fi insotit de mostre de material si fise tehnice aferente. De asemeni asociatia va avea posibilitatea de esalonare a platilor in rate egale din valoarea totala a contractului, fara a fi percepute ulterior taxe, dobanzi sau alte costuri suplimentare.

Hidroizolatii Conduraru, are o experienta de peste 15 ani in realizarea lucrarilor de hidroizolatii, aceasta insumand zeci de mii de metri patrati de lucrari realizate pe diverse structure de terase pentru constructii industrial sau civile noi, sau in lucrari de reabilitare.

hidroizolatie acoperis bloc

Hidroizolatie terasa bloc

hidroizolatie terasa bloc

Hidroizolatie acoperis de bloc

izolatie terasa bloc

Reparatie izolatie terasa bloc

hidroizolatii terasa bloc

Hidroizolatii acoperis de bloc

hidroizolatii acoperis de bloc

Conditii de lucru in izolatii si termoizolatii