Izolatii, termoizolatii

Izolatii, termoizolatii

Societatea Conduraru Grup, este prezenta pe piata constructiilor din Romania incepand cu anul 2005, societatea avand o vasta experienta in realizarea lucrarilor de izolatii pentru constructiile noi, cat si pentru cele existente, aici vizand lucrari de refacere a teraselor de bloc sau a teraselor de hale si depozite industriale.

hidroizolatie bituminoasa

Societatea Conduraru Grup, realizeaza intregul segment de lucrari pentru izolatia unei terase, atat pe structura noua cat si pe structura existenta prin reabilitare.

Izolatia unei terase include operatiunile de aplicare a betonului de panta, difuzie si bariera contra vapori, adica aplicarea stratului DDC ( strat de difuzie, decompresie si compensare), acesta avand rolul de a permite aerului de la nivelul planseului sa imprastie vaporii si sa elimine formarea condensului.

izolatii

Aplicarea termoizolatiei aferente fiecarui proiect in parte, acesta poate fi din polistiren expandat rigid sau polistiren extrudat, saltele din vata bazaltica, sau PIR termoizolatie din placi de poliuretan dur pentru terasa.

Sistemul de izolatie si termoizolatie a terasei se va inchide prin aplicarea straturilor de hidroizolatie finala, aceasta operatiune constand in aplicarea a doua membrane bituminoase din care ultimul strat cu protectie UV – ardezie.

Pentru informatii detaliate, puteti intra pe pagina de sectiuni a siteului nostru, sau ne puteti trimite solicitarea dumneavoastra prin e-mail la adresa office@conduraru-grup.ro / telefon: 0721.724.104

termoizolatii

normativ hidroizolatii