Mentenanta si intretinere imobile – cladiri civile sau industriale

Mentenanta si intretinere imobile – cladiri civile sau industriale

Cuprins articol

Servicii Profesionale de Mentenanță și Întreținere pentru Clădiri Civile și Industriale: Acoperișuri, Izolații și Instalații

Serviciul nostru de mentenanță cuprinde punctele de mai jos (dar nu se limitează la ele, atunci când situația impune alte intervenții constatate prin raport tehnic întocmit pentru fiecare inspecție in parte):

  • Verificarea membranei acoperișului (Etanșarea acoperișului – sa nu prezinte deteriorări vizibile) costul de întreținere si mentenanță include eventuale reparații locale vizibile ce au ca scop prevenția sub rezerva cazului in care acoperișul este deteriorat si necesita intervenții de reabilitare parțială sau integrala daca situația o impune. In acest caz vom întocmi un deviz tehnic si comercial ce va fi înaintat beneficiarului.
  • Verificarea sudurilor membranei, sudurile sa nu prezinte deteriorări vizibile.
  • Verificarea curățeniei pe acoperiș (sa nu fie mizerie, praf, pamant etc)
  • Verificarea stratului de pietriș (sa fie uniform nivelat)
  • Verificarea gurilor de scurgere pluviale (sa fie curate)
  • Verificarea țevilor de scurgere (sa nu fie colmatate)
  • Verificarea trapelor de iluminat

Frecventa inspecției se va face de doua ori pe an, in lunile martie ca pregatire dupa sezonul de iarna, si in luna noiembrie ca pregatire inaintea sezonului de iarna.

Durata contractuala este de minim 5 ani si poate fi reînnoita cu acordul partilor. Serviciul de inspectie se va face cu personal calificat , instruit, ce va avea toate avizele medicale corespunzatoare (apt pentru lucrul la inaltime).

Servicii de calitate

Garantia serviciului de mentenanta se acorda pentru toata perioada contractuala, corespunde reglementarilor tehnice in vigoare si nu este afectata de vicii care ar diminua sau chiar anula valoarea sau posibilitatea de utilizare in conditii normale.

Calitatea lucrarilor executate de CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL are ca suport implementarea sistemelor de management al calitatii in conformitate cu standardele ISO 9001 si ISO 14001 emise QSCERT

CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Bucuresti, Str.Utiesului, nr.15, Sector 2
mobil: 0759.59.00.00 / 0721.724.104
e-mail: comercial@hidroizolatii-conduraru.ro

Mentenanta si intretinere cladiri civile sau industriale

Mentenanta intretinere cladiri, intretinerea acoperisului, mentenanta acoperis, mentenanta hale, intretinere imobile, izolatii, instalatii, etc..

Peste 16 ani de experiență!

www.hidroizolatii-conduraru.ro / www.constructii-conduraru.ro

Alte articole asemănătoare