Ansamblul rezidential Serena Viilor

ansamblul rezidential serena viilor

    Cateva informatii despre proiect

    CONDURARU GRUP SRL realizeaza furnizarea si executia sistemelor de hidroizolatii in proiectul Serena Viilor, pentru infrastructura si suprastructura complexului imobiliar format din doua tronsoane de blocuri cu sase scari, unde societatea noastra a realizat lucrari de hidroizolatii profesionale pentru, terase circulabile, terase necirculabile, terase inversate, terase cu vegetatie, impermeabilizari etc.
    Pentru finalizarea sistemelor de hidroizolatii din cadrul proiectului Serena Viilor societatea noastra a realizat distributia si montajul pentru o gama larga de hidroizolatii profesionale cu membrane pe baza de poliester SBS de 5 kg/mp la -25˚C/-15˚C flexibilitate, geotextil cu membrane hdpe protectie si drenaj sistem de hidroizolatie inierbata etc. Societatea noastra dispune de logistica necesara realizarii lucrarilor de termohidroizolatii, ce aduce un plus de profesionalism in indeplinirea termenelor de furnizare si executie stabilite de comun acord cu antreprenorul general sau beneficiarul lucrarilor.
    Proiect: Ansamblul rezidential Serena Oras/Cartier: Viilor Antreprenor General: Amco/Grupo LAR Romania Subantreprenor hidroizolatii: CONDURARU GRUP SRL