Realizarea corespunzatoare a lucrarilor de hidroizolatii cu membrana bituminoasa sau membrana pvc

Realizarea corespunzatoare a lucrarilor de hidroizolatii cu membrana bituminoasa sau membrana pvc

Cine suntem? Suntem o companie de constructii civile si industriale ce activeaza cu precadere pe segmentul lucrarilor de izolatii si termoizolatii.

Avand o experienta de peste zece ani, societatea Conduraru Grup Hidroizolatii, dispune in calitate de antreprenor de specialitate de logistica interna si personal specializat in furnizarea si montajul sistemelor de hidroizolare a teraselor circulabile, a teraselor necirculabile, a acoperisurilor cu vegetatie, hidroizolarea podurilor si pasajelor rutiere, a bazinelor, subsolurilor sau a parcajelor subterane sau supraterane etc..

logo_blog1

Ca profesionisti in acest domeniu al hidroizolatiilor, sau mai bine spus ca experti in ceea ce priveste calitatea lucrarilor executate, ne-am facut un obicei care de multe ori nu este respectat pe piata constructiilor si anume respectarea doleantelor clientului sau antrepenorului general si respectarea tuturor termenelor contractuale avute cu clientii nostri, cu angajatii, cu dealerii, sau furnizorii nostri si nu numai.

Consideram ca pentru a oferi partenerilor, antreprenorilor generali sau beneficiarilor increderea acordata, pe langa experienta acumulata de-a lungul anilor, trebuie sa fim deschisi si sa le oferim informatii pertinente, sa dam dovada de seriozitate si de operativitate in furnizarea si realizarea sistemelor de izolatii, atunci cand unele firmulite din domeniu incearca sa-si faca simtita prezenta prin ofertarea celor mai ieftine si proaste servicii deopotriva.