Realizarea unei terase circulabile sau necirculabile

Realizarea unei terase circulabile sau necirculabile

Reina

In primul rand bun venit, pe blogul companiei Conduraru Grup. Ne propunem prin acest articol sa va indrumam corect pe drumul cel bun atunci cand acesta va este necunoscut, vizand in acest articol realizarea corespunzatoare a hidroizolatiei aferente unei constructii pe care v-ati propus sa o ridicati.

Daca avem o casa cu acoperis atunci lucrarile de hidroizolatii ne sunt necesare in mare parte la infrastructura imobilului, daca avem o casa cu terasa, fie ca vorbim de una circulabila sau de o terasa necirculabila, trebuie sa avem in vederea alegerea celui mai eficient sistem de termohidroizolatie atat pentru infrastructura cat si pentru suprastructura cladirii.

In mare parte odata cu realizarea proiectului unii beneficiari isi pun toata increderea in sistemul propus de catre arhitectul sau firma de proiectare la care a apelat, nimic iesit din comun pana acum pentru constructorul dumneavoastra, doar ca partea de hidroizolare a unei terase implica detalii amanuntite pentru fiecare structura in parte, detalii pe care arhitectul nu le detaliaza, astfel de cele mai multe ori detaliile tehnice fac diferenta asupra calitatii, asupra pretului si evident asupra duratei de viata a constructiei. Ce trebuie sa aveti in vedere ca beneficiar? pai in egala masura as putea spune ca experienta aplicatorului va confera siguranta punerii corespunzatoare in opera a materialelor termoizolante si hidroizolante aferente proiectului respectiv si deopotriva alegerea materialelor care va ofera siguranta si garantie pe termen indelungat.

Noi, Conduraru Grup Construct, companie specializata in realizarea lucrarilor de termohidroizolatii, va recomandam din start alegerea celor mai performante sisteme care ofera siguranta atat beneficiarului cat si executantului atunci cand interesul este unul comun si anume ,,calitatea si durata de viata”

Hidroizolatii_Conduraru3