Recomandari

Certificările echipei noastre sunt dovada angajamentului nostru pentru calitate și profesionalism. Ne bucurăm să oferim garanții solide pentru fiecare proiect de hidroizolare pe care îl realizăm. Acest lucru ne permite să fim recomandați cu încredere de către beneficiari și antreprenorii generali cu care colaborăm.

Hidroizolatie, izolatie, termoizolatie

În portofoliul nostru de clienti se afla antreprenori generali sau beneficiari alaturi de care societatea noastra a participat la finalizarea diverselor proiecte avand ca tema realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii pentru infrastructura, suprastructura sau reabilitare.

CONDURARU GRUP se afirmă ca o societate matură, puternică, gata sa realizeze proiecte cu standarde ridicate de calitate având și o logistica ce ii oferă un avantaj clar în cazul unor lucrări de anvergură.

Cere oferta acum
garantia hidroizolatii conduraru

Sisteme profesionale de termo și hidroizolații

Profesionalismul, concretizat prin respectarea termenelor și a condițiilor contractuale și prin lucrările finalizate cu succes, au condus la crearea unor parteneriate stabile cu societăți a căror experienta este de asemeni relevanta: LUXTEN SA, FAN Courier, LIDL, Mega Image, UTI, Aeroportul Băneasa, Pirelli România, Apulum 94, Setum SA, BIOFARM SA, Soprex IMI SA, Pangram, Isovolta SA, IBNA Balotești ca și contracte de anvergura cu cifra de afaceri de peste 100000 de Euro prin furnizarea și realizarea sistemelor profesionale de termo și hidroizolații.

Vreau oferta
hidroizolatii pentru poduri hidroizolatii conduraru

Până în prezent, am finalizat cu succes mai multe proiecte, iar altele sunt în curs de desfășurare

 1. Ansamblul Serena Viilor

  Ansamblul Serena Viilor prin Amco General Construct: Suprafata 14500 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase , bai si balcoane , gradini inierbate , fundatii.

 2. Advantage Residence Otopeni

  Advantage Residence Otopeni: Suprafat 2500 mp Lucrari de izolatii , hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase si balcoane.

 3. Ansamblul Citylights Pipera prin Alf Company Srl

  Ansamblul Citylights Pipera prin Alf Company Srl: Suprafata 7200 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase , balcoane , jardiniere , rampe si alei pietonale.

 4. Sediu Central Fan Courier prin Romib Omega Instal Srl

  Sediu Central Fan Courier prin Romib Omega Instal Srl: Suprafata 500 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile.

 5. Isovolta SA

  Isovolta SA: Suprafata 5000 mp Lucrari de reparatii hidroizolatii , reabilitarea teraselor si a luminatoarelor , refacerea izolatiei etc..

 6. Ansamblul rezidential Felicity prin Özer Construction

  Ansamblul rezidential Felicity prin Özer Construction: Suprafata 7000 mp Lucrari de sape mecanizate si elicopterizate , pardoseli interioare , sape de egalizare.

 7. Exmobi Company Srl

  Exmobi Company Srl: Suprafata 1600 mp Lucrari de reparatii izolatii terase necirculabile , Lucrari de hidro-termoizolatii terase circulabile.

 8. Setum SA

  Setum SA: Suprafata 3000 mp, hidroizolatie monostrat Lucrari de reabilitare hidroizolatie terasa necirculabila la hala de productie, s-a realizat refacerea hidroizolatiei prin aplicarea unui strat de membrana bituminoasa tip SBS poliester de 5kg/mp, inlocuirea gurilor de scurgere a apelor pluviale, inlocuirea aticelor existente, confectionarea si aplicarea aticelor noi din tabla zicata.

 9. Luxten SA

  Luxten SA: Suprafata 4800 mp, hidroizolatie dublustrat In acest proiect societatea noastra a preluat executia lucrarilor de hidroizolatii, in urma rezilierii contractului cu o alta societate ,,incepatoare”, astfel CONDURARU GRUP a executat lucrarea de reabilitare integrala a hidroizolatiei in mod corespunzator din punct de vedere tehnologic, prin desfacerea straturilor de hidroizolatie aplicate defectuos si realizarea lucrarilor de reabilitare prin aplicarea a doua straturi de hidroizolatie cu membrane bituminoase. Materialele pentru hidroizolatii au fost achizitionate de catre beneficiar la recomandarea societatii CONDURARU GRUP, astfel au fost puse in opera membrane bituminoase termosudabile din gama premium poliester SBS-15˚C flexibilitate, in greutate de 5kg/mp/strat gama Bauder.

Recomandări

Suntem onorati sa va prezentam totodata si certificarea serviciilor profesionale prin prezentarea certificatelor de absolvire a personalului in aplicarea lucrarilor de hidroizolatii cat si garantia hidroizolatiilor profesional executate si asigurate, primind astfel rasplata Beneficiarului sau a Antreprenorului General prin recomandarea serviciilor noastre, in speranta ca aceste argumente va sunt de folos in luarea unei decizii favorabile si a unei colaborari cat mai indelungate pe viitor.