Refacere hidroizolatie

Refacere hidroizolatie

Conduraru Grup Hidroizolații, are o vasta experiență în realizarea lucrărilor de hidroizolare a teraselor din cadrul structurilor civile si industriale.

Societatea Conduraru Grup realizează lucrări de refacere a hidroizolației pentru terase de bloc, acoperișuri de bloc cu terasa circulabila ce necesita reabilitarea lucrărilor de izolație si termoizolație după caz, refacerea pantelor si aplicarea a doua straturi de membrana bituminoasa aplicata prin termosudare, din care ultimul strat va fi cu protecție si rezistenta la ultraviolete. (ardezie)

reabilitare izolatie terasa

Daca se dorește o protecție suplimentara a stratului de hidroizolație, pot fi adăugate diferite variante de protecție precum: aplicare geotextil, pat de nisip, dale din beton / sau, geotextil plus un strat de pietriș de 5-8 cm grosime pentru balastarea sistemului de izolație.

Refacerea hidroizolației pentru o terasa industriala, pentru clădiri tip depozit, hala, acoperiș metalic cutat din tabla sau panouri sandwich, se face prin reabilitare integrala sau zonala prin aplicarea unei hidroizolații corespunzătoare si aderente stratului suport existent, prin montajul în sistem mono-strat, dublu-strat, aplicare hidroizolație pe baza de cauciuc acrilic, sau hidroizolație bitum poliuretan în funcție de situația tehnica impusa.

Orice soluție si deviz de realizare a lucrărilor de refacere a hidroizolației existente, se va întocmi numai după ce imobilul ce face obiectul reabilitării a fost vizitat în vederea unei constatări tehnice de evaluare a situației din teren.

refacere hidroizolatie