Santiere Bucuresti, hidroizolatii in constructii!

Santiere Bucuresti, hidroizolatii in constructii!

Santiere Bucuresti, hidroizolatii in constructii! Societatea de HIDROIZOLATII CONDURARU, a inceput realizarea lucrarilor de hidroizolatii in constructii, cu precadere in zona constructiilor civile, in 3 ansambluri rezidentiale de anvergura din Bucuresti. Sistemele aplicate sunt cele agreate de fiecare antreprenor in parte, avand astfel trei producatori de membrane bituminoase cu care colaboram pe proiectele in desfasurare. Sistemele de izolatii si termoizolatii executat, au in componenta structuri diferite de terase circulabile, terase necirculabile, hidroizolatii intr-un strat sau in doua straturi pe balcoane, hidroizolatii cu membrana antiradacina pentru sistemele de terase cu vegetatie, sau hidroizolatii cu membrane pentru poduri pentru lucrari speciale de hidroizolare a parcarilor si a rampelor de acces auto.

cricovului-13-19-imagine-1

In functie de sistemul aferent fiecarui proiect in parte, sectiunea de terasa include aplicarea succesiva a urmatoarei stratificatii: beton de panta, amorsa, difuzie, bariera contra vaporilor, strat de hidroizolatie de 4 mm termosudat integral peste bariera contra vaporilor, termoizolatia compusa din placi de polistiren, PIR sau vata minerala bazaltica, strat de separare compus din geotextil sau folie ppe, sapa de panta si protectie armata cu plasa sudata sau fulgi de polipropilena, amorsa, stratul unu de membrana bituminoasa de 4 mm grosime pe baza de poliester SBS la -15ᵒC/-20ᵒC flexibilitate, stratul final de membrana bituminoasa cu ardezie, pe baza de poliester in greutate de 5 kg/mp, tip SBS la -20ᵒC/-25ᵒC flexibilitate.

hidroizolatie_terasa1

In luna in curs au fost incheiate lucrarile de hidroizolatie a ansamblului imobiliar Cricovului Residence din Drumul Taberei si ansamblul imobiliar RED House Ghindari situat in Prelungirea Ghencea, fiind ultimul din nenumaratele proiecte dezvoltate de catre compania imobiliara APULUM 94 SRL.

North_Lane_Baneasa_Sisesti