Termeni şi condiţii

Hidroizolații Conduraru este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) #trademark

Toate textele, pozele, graficele şi alte elemente sunt proprietatea Conduraru Grup Construct SRL.

Site-ul Hidroizolații Conduraru nu poate fi modificat, copiat, distribuit, transmis şi nici reprodus pe căi electronice, magnetice sau optice, în totalitate sau în parte, fără un acord prealabil primit în scris din partea Conduraru Grup Construct SRL. Utilizatorii site-ului Hidroizolații Conduraru se vor abţine de la orice acţiune care ar facilita imitarea site-ului, construirea machetării sau reprezentarea produselor individuale de către aceştia sau de către alte persoane, sub sancţiunile prevăzute de prevederile legale în vigoare.

Din considerente de tehnică a calculatorului, este posibil să existe o variaţie a culorilor între reprezentarea de pe site-ul Hidroizolații Conduraru şi produsul original. Specialiştii de la Hidroizolații Conduraru vă pot ajuta cu plăcere în expunerea şi alegerea culorilor în original.

Producatorul îşi rezervă dreptul de a schimba materiile prime care intra în compoziţia produselor, acest lucru putând conduce la variaţii ale coeficienţilor prezentaţi pe site. Pentru o informare exactă asupra coeficienţilor produsului dorit, vă rugăm să contactaţi consultanţii comerciali Hidroizolații Conduraru.

Hidroizolații Conduraru îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile şi/sau aspectul produselor.

Conduraru Grup Construct SRL
RO-25799141 / J40/8072/2009
Sediu social: Str.Utiesului nr.15, Sector 2, București